Ligging

Pension Plompetorenzicht is gelegen in de buurt van de stranden, de Dominiale bossen, het kort geleden geheel gerenoveerde en alom bekende DELTAPARK Neeltje Jans, in de nabijheid van de belangrijkste natuurgebieden, zoals de Kouderkerkse en Schouwense inlagen en Karrevelden, De Schelphoek, Prunje polder (plan Tureluur) van het eiland Schouwen-Duiveland. Voor duikers is er de mogelijkheid om de Oosterschelde onder water te verkennen. Schouwen-Duiveland is voor vogelaars met name in voor- en naseizoen beslist de moeite van een bezoek waard, wanneer vele vogels tijdens de trek in de vele natuurgebieden op Schouwen-Duiveland even uitrusten om vervolgens de grote reis te vervolgen.

Dankzij de goede verbindingen naar o.a. Zierikzee; Middelburg, Gent en Brugge is Pension Plompetorenzicht een uitermate geschikte uitvalsbasis om nader kennis te maken met het eiland of een bezoek te brengen aan het historische Middelburg of een route naar België uit te stippelen.

U kunt ons vinden aan de Serooskerkseweg 12 te Burgh-Haamstede langs de N57 richting Middelburg.

Vanuit Rotterdam en Zierikzee volgt u de borden Neeltje Jans. Na het natuurpark De Schelphoek en het SHELL benzinestation is het de tweede boerderij aan de linkerkant en ruim voor de verkeerslichten.

Vanuit Middelburg richting Zierikzee via de stormvloedkering. Bij de rotonde de eerste afslag en vervolgens bij de volgende rotonde wederom de eerste afslag dan is het de eerste boerderij rechts naast de N57.